Armband chakra med agater

Armband chakra med agater. Ca 19 cm.

SKU: arm013
Stock Status: 1 Styck
Delivery Status: 2-3 dagar

45 kr
Inkl. moms: 9 kr
Styck

Armband med karneol, månsten, citrin, rosenkvarts, amazonit, ametist, bergskristall och agater.
ca 19 cm.

Gjord på elastisk tråd.

........................................................................................

Agat
Grundande, stärkande, mod och handlingskraft. 

Agat är en kristall som finns i ett mycket stort antal varianter och färger och de finns att hitta över hela världen. Agat kallas ibland för ”jordens regnbåge”, då den sägs finnas i alla de olika färger som finns på jorden. Agaten är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa.

Amazonit
Sann kommunikation, harmoni. 

Ökar din medvetenhet om dina känslor, tankar och handlingar mot andra människor. Den hjälper dig att se klarare och ökar din intuition.

Ametist
Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt. 

Kallas allhelare. Den fungerar som inspiration, och påminner dig om att du kan uppnå det du föresatt dig. Den öppnar och aktiverar kronchakrat, som ger tillgång till det gudomliga och ökar andlig medvetenhet och visdom.

Bergskristall
kraft, klarhet och kvinnlig energi. 

Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Den ger klarhet på alla nivåer och är mycket användbar när man vill kommunicera med t.ex. sina guideroch den förstärker mediala förmågor.

Citrin
Manifestering, personlig styrka, mental klarhet och kreativitet. 

En sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre

Karneol
Mod, vitalitet, sexualitet, självförtroende och handling. 

En stabiliserande sten med hög energi och är känd för att stärka individen och stimulera kreativitet. Den kallas ofta för modets sten. Karneol sägs hålla oss ifrån avundsjuka, hat och rädsla och frigöra oss från sorg. Karneolen är en grundande sten.

Månsten
Fertilitet, intuition, drömtydning, beskydd under resor, självupptäckande. 

Den är en kvinnlig sten och hjälper män (och kvinnor) att öppna upp sin kvinnliga sida. Månstenen hjälper dig att förstärka övernaturliga förmågor och stärker andlig utveckling. Bra vid klimakteriet, menssmärtor, PMS, graviditet, befruktning, barnafödande, amning....

Rosenkvarts
Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt. 

Kärlekens sten. Den står för kärlek ro och harmoni. Den ger dig livsglädje och balanserar dina yin och yang energier. Har du sömnproblem kan rosenkvarts hjälpa dig att slappna av och ge dig ro.

Liknande produkter