Armband chakra med hematit

Armband chakra med hematit. ca 19 cm.

SKU: arm010
Stock Status: 1 Styck
Delivery Status: 2-3 dagar

45 kr
Inkl. moms: 9 kr
Styck

Armband med karneol, månsten, citrin, rosenkvarts, amazonit, ametist, bergskristall och hematit.
ca 19 cm.

Gjord på elastisk tråd.

.....................................................................................................

Amazonit
Sann kommunikation, harmoni. 

Ökar din medvetenhet om dina känslor, tankar och handlingar mot andra människor. Den hjälper dig att se klarare och ökar din intuition.

Ametist
Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt. 

Kallas allhelare. Den fungerar som inspiration, och påminner dig om att du kan uppnå det du föresatt dig. Den öppnar och aktiverar kronchakrat, som ger tillgång till det gudomliga och ökar andlig medvetenhet och visdom.

Bergskristall
kraft, klarhet och kvinnlig energi. 

Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Den ger klarhet på alla nivåer och är mycket användbar när man vill kommunicera med t.ex. sina guideroch den förstärker mediala förmågor.

Citrin
Manifestering, personlig styrka, mental klarhet och kreativitet. 

En sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre

Hematit
Jordande, manifestering, förening mellan själen och det världsliga. 

Hjälper dig att bryta dåliga vanor. Hematiten kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den har en lugnande, avstressande effekt och hjälper dig att komma ner på jorden. Hematiten står också för balans mellan yin och yang, manligt och kvinnligt. Den skän

Karneol
Mod, vitalitet, sexualitet, självförtroende och handling. 

En stabiliserande sten med hög energi och är känd för att stärka individen och stimulera kreativitet. Den kallas ofta för modets sten. Karneol sägs hålla oss ifrån avundsjuka, hat och rädsla och frigöra oss från sorg. Karneolen är en grundande sten.

Månsten
Fertilitet, intuition, drömtydning, beskydd under resor, självupptäckande. 

Den är en kvinnlig sten och hjälper män (och kvinnor) att öppna upp sin kvinnliga sida. Månstenen hjälper dig att förstärka övernaturliga förmågor och stärker andlig utveckling. Bra vid klimakteriet, menssmärtor, PMS, graviditet, befruktning, barnafödande, amning....

Rosenkvarts
Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt. 

Kärlekens sten. Den står för kärlek ro och harmoni. Den ger dig livsglädje och balanserar dina yin och yang energier. Har du sömnproblem kan rosenkvarts hjälpa dig att slappna av och ge dig ro.


Liknande produkter