Armband chakra

Armband chakra. ca 20 cm.

SKU: arm005
Stock Status: 1 Styck
Delivery Status: 2-3 dagar

45 kr
Inkl. moms: 9 kr
Styck

Chip och pärlor av ametist, aragonit, bergskristall, citrin, fluorit, karneol, lapis lazuli, månsten, rosenkvarts.

Gjord på elastisk tråd.

..................................................................

Ametist
Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt. 

Kallas allhelare. Den fungerar som inspiration, och påminner dig om att du kan uppnå det du föresatt dig. Den öppnar och aktiverar kronchakrat, som ger tillgång till det gudomliga och ökar andlig medvetenhet och visdom.

Aragonit
Stenen för harmoni. Den är jordande och hjälper dig att vara i nuet. 

Den stimulerar all slags kommunikation, både på det fysiska planet och på högre nivåer. Aragonit hjälper dig att befria dig från negativa mentala och andliga problem och leder dig mot ett produktivt och positivt liv.

Bergskristall
kraft, klarhet och kvinnlig energi. 

Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Den ger klarhet på alla nivåer och är mycket användbar när man vill kommunicera med t.ex. sina guideroch den förstärker mediala förmågor.

Citrin
Manifestering, personlig styrka, mental klarhet och kreativitet. 

En sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre

Fluorit
Mental styrka, beslutsfattande, rening, ökad koncentration, missbruk, läker brustet hjärta. 

Ökar koncentrationsförmågan och skärper sinnet. Den stabiliserar och renar negativ energi från auran och chakrana. Den frigör missbrukarens slaveri och läker emotionella trauman.

Karneol
Mod, vitalitet, sexualitet, självförtroende och handling. 

En stabiliserande sten med hög energi och är känd för att stärka individen och stimulera kreativitet. Den kallas ofta för modets sten. Karneol sägs hålla oss ifrån avundsjuka, hat och rädsla och frigöra oss från sorg. Karneolen är en grundande sten.

Lapis Lazuli
Inre seende, sanningsenlig kommunikation, främjar ädla egenskaper och kvinnlig styrka, kontakt med gudinneenergier. 

Uppmuntrar dig till total medvetenhet och håller dig lugn och balanserad. Den öppnar upp till medialitet och hjälper dig vid depression. Lägger du Lapis lazuli över tredje ögat (pannchakrat) underlättar den meditation.

Månsten
Fertilitet, intuition, drömtydning, beskydd under resor, självupptäckande. 

Den är en kvinnlig sten och hjälper män (och kvinnor) att öppna upp sin kvinnliga sida. Månstenen hjälper dig att förstärka övernaturliga förmågor och stärker andlig utveckling. Bra vid klimakteriet, menssmärtor, PMS, graviditet, befruktning, barnafödande, amning....

Rosenkvarts
Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt. 

Kärlekens sten. Den står för kärlek ro och harmoni. Den ger dig livsglädje och balanserar dina yin och yang energier. Har du sömnproblem kan rosenkvarts hjälpa dig att slappna av och ge dig ro.

Liknande produkter